VI HJÄLPER DIG HITTA RÄTT BILDEL

Välkommen till Nya Angereds Bildelar din bilskrot i Göteborg, hos oss finner du bildelar till alla märken och modeller. Här hittar du information om oss. Vi kan hjälpa dig att hitta rätt del till just din bil. Oavsett dina förkunskaper så kan vi guida dig till rätt köp. Söker du en begagnad eller ny bildel?

Kom in till oss med ditt registreringsnummer, så ser vi till att du får med dig rätt del hem. Hos oss kan du även lämna in din bil för en miljöcertifierad demontering.

Vi tänker på miljön

Idag levererar vi reservdelar till privatpersoner och verkstadsreparatörer över hela landet och utomlands. Vår huvudsyssla är återvinning och försäljning av begagnade samt nya reservdelar, med en speciell fokus på kundsupport innan och efter köp.

Men vi lägger minst lika mycket fokus på vår miljöverksamhet. Då vi tar hand om mycket farligt avfall är det viktigt för oss att följa de lagar och bestämmelser som gäller vid nedmontering av ett uttjänt fordon.

Hos oss hanteras allt farligt avfall som diesel och bensin i slutna system för att säkra vår personal och för att värna om miljön. Allting hos oss är miljötänk, från den stunden som en ny bil landar hos oss till den stund då den fraktas vidare. Läs gärna mer om vår miljöpolicy.

Vi är Nya Angereds Bildelar AB

Nya Angereds Bildelar har funnits sedan 1982 då Milorad Usorac startade företaget för att ta hand om uttjänta bilar på ett miljövänligt sätt, så att de kunde undvika att hamna ute i vår skog och natur.

Idag drivs Nya Angereds Bildelar av Milorad Usorac och Daniel Usorac.

Vi emot ca 400 bilar per år och hanterar ELV bilar (End of Life Vehicle) från allmänheten och försäkringsbolag, samt bilar som vi köper genom vårt samarbete med auktions-siten Yallotrade.

Idag strävar vi mot en högre användning av begagnade bildelar i verkstäder istället för nytillverkade delar. På så vis kan vi avsevärt minska vår miljöpåverkan.

Scroll to Top